RoadtoReformation

Pictures about RoadtoReformation

We have to break our silence as a nation.  www.astitva.org
#astitv17 #astitvupp #humanity #law #RoadtoReformation #NotoViolence #StopSuffering #sexualharassment #DomesticViolence #CyberHarrassment insta topsy.oneI Support Astitv. 
www.astitva.org 
#astitv17 #astitvupp #United4equality #MorePowertoWomen #NotoViolence #RoadtoReformation insta topsy.oneMungkin tak ramai dari kita yang boleh relate. 
Sebab the only gun shot sound yang kita pernah dengar adalah dalam counter strike.
Sebab bunyi "POMM!" yang kita pernah dengar adalah bunyi mercun bom masa raya.
Sebab the only things yang kita kumpul dalam glass cabinet adalah batu hiasan crystal yang mama beli dari China.
Atau bunga telur yang kita dapat masa pi setiap kenduri.
Atau mungkin trofi yang dapat masa menang lompat jauh masa sekolah rendah.
Taktau lah tu. 
Tapi cuba hayati.

Gambar yang sebelah kiri, is one of the pillars inside Masjidil Aqsa.

Sedang masjid-masjid kita di sini are built with the finest marbles and tiles, tersergam indah selesa tetapi tetap kosong tak berjemaah -- Masjid yang berlubang bekas kena tembak dengan askar yahudi ni -- tak putus putus jemaah. (Kecuali lepas solat isyaHannan.

Her mother holds the key to the maqam & masjid of Salman Al Farishi. Her sister is diagnosed with cancer. On the day we visited, her mother was at the hospital with the sister. And she was home alone. She ran a good two blocks, to open the doors of the mosque for us. 
Just like any other girl, she was excited when we gave her chocolates. In return, she gave us sweet smiles. I hope this smile stays forever, take care Hannan.

#throwback #Palestine #RoadToReality #RoadToReformation #LiniJalanJalan insta topsy.oneLautan manusia di pekarangan baitullah. SubhanAllah.

Lepas tu aku terfikir. KALAU lah umat Islam semuanya bersatu dan tak berpecah belah. KALAU lah manusia ni takda perangai "aku terlalu bagus untuk bangsa kau". KALAU lah manusia ni masih berani, gentlemen bila berperang guna pedang dan naik kuda. KALAU lah manusia sekarang tak pengecut main berdiri jauh-jauh hantar bom je.

Dan yang menyerang tu -- askar Islam yang ramai macam ni. Agak-agak yahudi berani lagi tak dengan kita? Agak-agak Islam masih boleh memerintah dunia macam dulu tak?

Hmm... KALAU je la.

#Mekah #RoadToReality #RoadToReformation #Alhamdulillah #LiniJalanJalan insta topsy.oneUzair dia Jabbal Rahmah.
Mendoakan bakal makmum. "Ya Allah, temukanlah aku dengan sang hawa ku... Tuhan, tolong lembutkan hati dia... untuk terima ku seadanya"

#aiseymen #RoadToReality #RoadToReformation #Alhamdulillah #LiniJalanJalan #Mekah insta topsy.oneTapi cantik. Tapi tanda kiamat. Tapi orang bina jugak. Tak paham aku.

#Mekah #RoadToReality #RoadToReformation #Alhamdulillah #LiniJalanJalan insta topsy.oneAdik completed his first ihram last night too ! SubhanAllah.  Proud of you love! :-* #RoadToReality #RoadToReformation #Mekah #Alhamdulillah insta topsy.oneA stranger gave me this in the masjid while waiting for maghrib.

Biarpun hadiah Moment rasa macam artis. These kids berebut nak salam tangan kita. 
Bukan sebab muka macam Angelina Jolie. Tapi sebab rakyat Malaysia banyak tolong orang Palestine, by giving donations. 
These kids bersekolah di perkarangan Masjidil Aqsa. Mualim diorang cakap, because of the donations dari orang Malaysia, pihak madrasah finally mampu beli bas untuk budak2 ni pergi sekolah.

Masha Allah. Bila tengok keadaan macam ni -- baru percaya ; Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

#throwback #Palestine #RoadToReality #RoadToReformation #LiniJalanJalan insta topsy.oneWhen I was here for the first time in 2011, before I left, I said goodbye to my love : "Ya Rasulullah, wahai kekasih... aku akan pulang meninggalkan mu sekarang. Jika panjang umurku, dengan izin Allah, aku ingin kembali melawat mu. Tetapi jika pendek umurku, kau berilah syafaat agar aku dapat bertemu mu di Jannah nanti ya ghoromi"

Today at fajr, Allah granted my doa. Thank you Allah. For loving me despite my imperfections. Betul Allah itu Ar-Rahman Ar-Rahim.

#Madinah #ziarahumrah #RoadToReformation #RoadToReality #LiniJalanJalan #SubhanAllah #Alhamdulillah insta topsy.oneAlhamdulillah dijemput lagi.

Salallahuala saidina Muhammad.

#ziarahumrah #Madinah #RoadToReformation #RoadToReality #LiniJalanJalan insta topsy.oneMasjidil Aqsa at sunrise.

Such a beautiful sight. SubhanAllah.

#RoadToReality #RoadToReformation #Palestine #LiniJalanJalan #SubhanAllah insta topsy.oneDi dalam tu,

Ada bukti kuasa Allah s.w.t. 
Ada bukti syafaAlhamdulillah. Dapat solat Maghrib & IsyaMasjid Ibrahim. Tempat Nabi Ibrahim a.s., Saiditina Sarah r.a., Nabi Ishak a.s., Saiditina Rifqa r.a., Nabi Yusuf a.s. & Nabi Yaakub a.s. berehat.

Such a beautiful masjid hidden within the walls of ruins. Part of it, confiscated by the Jews after the mass shootings in 1994 killing 29 Muslims and injuring 90 more. The confiscated part , including the tomb of Nabi Yusuf a.s. and Nabi Yaakub a.s., is now turned into a Jewish Senegal. Keji kan perangai?? Masha Allah. Kau peliharalah masjid ini ya Allah. Peliharalah kubur-kubur para nabi ini ya Allah. Amin. insta topsy.one

Best tweets:

ASTITV 08/09/2017 03:55
We have to break our silence as a nation. http://www. astitva.org   #astitv17 #astitvupp #humanity #law #RoadtoReformation #NotoViolence
http://pic.twitter.com/ibFUUV4VQZ
We have to break our silence as a nation.   http://www. astitva.org      #astitv17 #astitvupp #humanity #law #RoadtoReformation #NotoViolence<br>http://pic.twitter.com/ibFUUV4VQZ
Portrait of St. Ignatius of Loyola by Francisco Zurbaran (1598-1664) Editor’s note: The following is an excerpt from Defenders of the Faith in Word and Deed (Ignatius Press) by Fr. Charles P. Connor. On October 31, 1517, an Augustinian monk named Martin ...
ASTITV 08/09/2017 01:14
I Support Astitv. http://www. astitva.org   #astitv17 #astitvupp #United4equality #MorePowertoWomen #NotoViolence #RoadtoReformation
http://pic.twitter.com/d1jm90m6JD
I Support Astitv.   http://www. astitva.org       #astitv17 #astitvupp #United4equality #MorePowertoWomen #NotoViolence #RoadtoReformation <br>http://pic.twitter.com/d1jm90m6JD

A year ago today, Asia Pulp & Paper committed to end its role in forest destruction. It placed an immediate halt to all forest clearance and began the road to reformation, under the watchful eyes of Greenpeace and a host of other local and international NGOs.
ًَ 18/02/2017 07:24
Don't be sad bc we're here to give u a discount ticket to #RoadToReformation https:// twitter.com/lunakid12/stat us/832561772783480834   …
Uber's passion and persistence is a core value worth keeping. Uber hired former U.S. attorney general, Eric Holder, and his law firm to investigate and recommend a road to reformation. Of the 10 change categories, the first is titled "Changes to Senior ...
Lini Ismadi 15/02/2014 10:42
Completed my ihram at 3.15am last night. Alhamdulillah. #Mekah #RoadToReality #RoadToReformation… instagram.com/p/kbwvORndbf/  
Churches plan bazaars, hymn sings, fun fest Fri, 28 Oct 2016 02:26:00 GMT
Admission is free. Road to Reformation Seminar Dr. Korey Maas of Hillsdale College will speak at 7 p.m. Friday at the Hilton Garden Inn of Grand Forks. He will speak on the topic of moral decline in America and the upcoming election. More information and ...
K'Challa 20/04/2012 04:53
@OohManitsVan lmao. That ain't a life I necessarily live anymore. #roadtoreformation
Read More on Twitter